Presentera av Optimizely Norden: Valtech
Mattias Malmer
Mattias Malmer
European Marketing Director

Från transformativ till adaptiv - Så ställer företagen om för att möta nya kundbeteenden

Scen: H1
Från: 13:00 Till: 13:20
Lägg till i kalender2021-10-28 13:00:002021-10-28 13:20:00Europe/StockholmPresentera av Optimizely Norden: Valtech - Mattias MalmerFrån transformativ till adaptiv - Så ställer företagen om för att möta nya kundbeteendenH1Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Från transformativ till adaptiv – Så ställer företagen om för att möta nya kundbeteenden

En högre digital penetration tillsammans med ökade förväntningar ställer nya krav på företag att snabare ställa om för att bättre möta sina kunder över fler kanaler. Men vilka är de nya beteenden vi ser, och hur bra är egentligen företag på att anpassa sig och vad känntecknar de som kom ut som vinnare ur pandemin?

I denna session får du nyckelspaningarna från en färsk undersökning med 5000 respondenter, samtidigt som vi får lyssna till en panel bestående av E-commerce Manager från Blomsterlandet och Head of Strategy and Business Development på Eaton när de delar deras syn på framtidens handel.

Om Mattias Malmer

 

Linkedin

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!