Optimizely Norden
Mårten Bokedal
Mårten Bokedal
Marknadschef

Från transformativ till adaptiv - Så ställer företagen om för att möta nya kundbeteenden

Scen: H1
Från: 13:00 Till: 13:20
Lägg till i kalender2021-10-28 13:00:002021-10-28 13:20:00Europe/StockholmOptimizely Norden - Mårten BokedalFrån transformativ till adaptiv - Så ställer företagen om för att möta nya kundbeteendenH1Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Från transformativ till adaptiv – Så ställer företagen om för att möta nya kundbeteenden

En högre digital penetration tillsammans med ökade förväntningar ställer nya krav på företag att snabbare ställa om för att bättre möta sina kunder över fler kanaler. Men vilka är de nya beteenden vi ser, och hur bra är egentligen företag på att anpassa sig och vad kännetecknar de som kom ut som vinnare ur pandemin?

I denna session får du nyckelspaningarna från en färsk undersökning med 5000 respondenter, samtidigt som vi får lyssna till en panel bestående av E-commerce Manager från Blomsterlandet och Head of Strategy and Business Development på Eton när de delar deras syn på framtidens handel.

Om Mårten Bokedal

Senaste tio åren har Mårten fokuserat på tekniska plattformar som hjälper företag att skapa bättre kundupplevelser i de digitala kanalerna. Som Marknadschef på Optimizely delar han sin tid med att, utveckla nya kanaler och tjänster samt föreläsa och hålla i workshops inom digital marknadsföring.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!