Aajiya
Maimuna Cole
Maimuna Cole
Grundare & Creative Director

Modeindustrins transformation: innovation, transparens och ägandeskap

Scen: Kongresshallen
Från: 14:00 Till: 14:50
Lägg till i kalender2021-10-28 14:00:002021-10-28 14:50:00Europe/StockholmAajiya - Maimuna ColeModeindustrins transformation: innovation, transparens och ägandeskapKongresshallenSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Modeindustrins transformation: innovation, transparens och ägandeskap

Det sker en förflyttning i industrin – en helomvändning – för att driva den transformation som krävs. Sweden Fashion Council ser att tre viktiga byggstenar kommer att vara avgörande för framtidens modeindustri och framtidens retail – innovation, transparens och ägandeskap. Det krävs ett nytt mindset för att erbjuda en kundupplevelse som matchar Gen Z. Kunden kräver idag en transparent och hållbar handel, utifrån alla aspekter. Hur snabbt företag adopterar ny innovationen, men även hur ägandeskapet fördelas kommer att vara avgörande faktorer för vilka som står starka inom framtidens retail.

Presenteras i samarbete med Swedish Fashion Council

Maimuna Cole

Maimuna Cole grundade sitt varumärke Aajiya 2019 med en vision om att omdefiniera och samtidigt skapa en brygga Afrikansk och västerländskt mode. Maimuna Cole är en del av Swedish Fashion Councils inkubatorprogram Swedish Fashion Talents.

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!