Instabox
Leilei Tong
Leilei Tong
Head of Sustainability

Snabba och hållbara leveranser – en omöjlig kombination?

Scen: G4
Från: 13:00 Till: 13:25
Lägg till i kalender2021-10-28 13:00:002021-10-28 13:25:00Europe/StockholmInstabox - Leilei TongSnabba och hållbara leveranser – en omöjlig kombination?G4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Snabba och hållbara leveranser – en omöjlig kombination?

Konsumenter vill ha möjlighet att få sina varor levererade snabbt, samtidigt som vi alla eftersträvar mer hållbara leveranser.  Kan e-handelsleveranser vara både snabba och hållbara?  Sessionen inleds med att Svensk Digital Handel och Closer kort presenterar resultatet från en workshop med e-handels- och logistikföretag för nå en gemensam branschdefinition om vad som avses med en fossilfri e-handelsleverans.

D-Logistik på D-Congress: På väg mot snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser. Presenteras i samarbete med Dagens Logistik.

Leilei Tong

Leilei är hållbarhetschef på Instabox med stort fokus på att utveckla bolagets hållbarhetsstrategi samt att operativt leda hållbarhetsrelaterade projekt. Leilei har tidigare erfarenhet från managementkonsultbranschen samt som affärsområdeschef på internationella start-ups.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!