CLOSER
Josephine Darlington
Josephine Darlington
Projektledare

Snabba och hållbara leveranser – en omöjlig kombination?

Scen: G4
Från: 13:00 Till: 13:25
Lägg till i kalender2021-10-28 13:00:002021-10-28 13:25:00Europe/StockholmCLOSER - Josephine DarlingtonSnabba och hållbara leveranser – en omöjlig kombination?G4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Snabba och hållbara leveranser – en omöjlig kombination?

Konsumenter vill ha möjlighet att få sina varor levererade snabbt, samtidigt som vi alla eftersträvar mer hållbara leveranser.  Kan e-handelsleveranser vara både snabba och hållbara?  Sessionen inleds med att Svensk Digital Handel och Closer kort presenterar resultatet från en workshop med e-handels- och logistikföretag för nå en gemensam branschdefinition om vad som avses med en fossilfri e-handelsleverans.

D-Logistik på D-Congress: På väg mot snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser. Presenteras i samarbete med Dagens Logistik.

Josephine Darlington

Josephine är en av två ansvariga för “Satsningen för framtidens hållbara e-handel” som är ett Vinnova-finansierat initiativ med löptid 2021-2024. Satsningen har som mål att skapa projektverkstad kring utmaningar inom e-handeln för att uppnå målbilden att “Varje e-handelsleverans i Sverige ska vara hållbar och bidra till ett levande samhälle” genom att jobba som en katalysator för att alla e-handelns aktörer ska kunna gemensamt möta sina utmaningar inom ramen för samverkansprojekt. Tidigare har Josephine bla. arbetat med utvecklingen av geofencing i Sverige med fokus på att skapa ett säkrare och mer miljömässigt hållbart transportsystem samt jobbar halva sin tid inom det strategiska innovationsprogrammet Drive Sweden. Josephine har en bakgrund som ingenjör med en master inom kvalitet- och verksamhetsutveckling och brinner för att sätta samman innovationsprojekt som ger värde för samhällets utveckling.

LinkedIn

Se hela programmet

 

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!