TietoEVRY Customer Experience
Jonas Päckos
Jonas Päckos
Senior UI-utvecklare

Har du råd att välja bort kunder i din e-handel?

Scen: H1
Från: 15:00 Till: 15:20
Lägg till i kalender2021-10-28 15:00:002021-10-28 15:20:00Europe/StockholmTietoEVRY Customer Experience - Jonas PäckosHar du råd att välja bort kunder i din e-handel?H1Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Har du råd att välja bort kunder i din e-handel?

Inkluderande design och teknik ger dig fler möjligheter till konvertering och därmed ökad omsättning, oavsett om du tillgänglighetsanpassar nuvarande lösning eller utvecklar morgondagens e-handel. Har du råd att exkludera kunder? De som inte kan använda din e-handel vänder sig troligtvis till någon annan. När lagen kräver tillgänglig e-handel, innebär det en kostnad? Eller är det i själva verket en investering?

Jonas Päckos

Jonas har mångårig bakgrund som gränssnittsutvecklare och skapar webb och e-handel med användarens upplevelse i centrum. Hans erfarenhet från e-handel omfattar branscher som exempelvis bilåterförsäljning, medicinsk teknik, telekomprodukter samt hemdekoration. Sedan länge har Jonas ambition varit att från början bygga in tillgänglighet – eller snarare att inte bygga bort tillgänglighet längs vägen – för att så många som möjligt ska kunna ta del av den digitala världen. Ett viktigt bidrag till ett ännu godare samhälle.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!