Den Digitala Draken
Jacob Lovén
Jacob Lovén
Grundare

Vad händer på världens största e-handelsmarknad? - Fireside chat med Jacob Lovén från Den Digitala Draken

Scen: Kongresshallen
Från: 15:00 Till: 15:20
Lägg till i kalender2021-10-28 15:00:002021-10-28 15:20:00Europe/StockholmDen Digitala Draken - Jacob LovénVad händer på världens största e-handelsmarknad? - Fireside chat med Jacob Lovén från Den Digitala DrakenKongresshallenSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Vad händer på världens största e-handelsmarknad?

– Fireside chat med Jacob Lovén från Den Digitala Draken

På D-Congress 2019 gästades vi av Jacob Lovén och Tom Xiong från Den Digitala Draken tillsammans med fem profiler från den kinesiska e-handelsscenen. I ett fireside chat mellan Jacob Lovén och Svensk Digital Handels VD Per Ljungberg följer vi nu upp vad som har hänt inom e-handeln i Kina sedan dess. Hur fenomen som Shein lyckats bli världens största onlineaktör inom mode och hur TikTok blivit en av världens viktigaste plattformar för e-handeln. Vilka konsekvenser får utvecklingen inom e-handeln i Kina för svenska e-handelsföretag framöver?

Jacob Lovén – Grundare, Den Digitala Draken

Jacob Lovén är skapare av podden Den Digitala Draken och grundare av konsultföretaget The Perspective. Han var en av de första anställda på Klarna har även drivit digital affärsutveckling på bland annat MTGx, Omnicom och Schibsted. Jacob är idag Sveriges mest anlitade föreläsare om digital utveckling i Kina.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!