Dagens Logistik
Hilda Hultén
Hilda Hultén
Fackredaktör I Facilitator

Snabba och hållbara leveranser – en omöjlig kombination?

Scen: G4
Från: 13:00 Till: 13:25
Lägg till i kalender2021-10-28 13:00:002021-10-28 13:25:00Europe/StockholmDagens Logistik - Hilda HulténSnabba och hållbara leveranser – en omöjlig kombination?G4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Snabba och hållbara leveranser – en omöjlig kombination?

Konsumenter vill ha möjlighet att få sina varor levererade snabbt, samtidigt som vi alla eftersträvar mer hållbara leveranser.  Kan e-handelsleveranser vara både snabba och hållbara?  Sessionen inleds med att Svensk Digital Handel och Closer kort presenterar resultatet från en workshop med e-handels- och logistikföretag för nå en gemensam branschdefinition om vad som avses med en fossilfri e-handelsleverans.

D-Logistik på D-Congress: På väg mot snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser. Presenteras i samarbete med Dagens Logistik.

Hilda Hultén

Hilda Hultén är vetenskapsjournalist i botten och har bevakat den  svenska logistikbranschen i drygt 10 år, som redaktör för branschtidningarna Intelligent Logistik och Dagens Logistik. Fokusområden är logistikfastigheter, logistiklägen, automation, global försörjning och internationell handel.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!