Presentera av Optimizely Norden: Eton
Erik Hedlund
Erik Hedlund
Head of Strategy and Business Development

Från transformativ till adaptiv - Så ställer företagen om för att möta nya kundbeteenden

Scen: H1
Från: 13:00 Till: 13:20
Lägg till i kalender2021-10-28 13:00:002021-10-28 13:20:00Europe/StockholmPresentera av Optimizely Norden: Eton - Erik HedlundFrån transformativ till adaptiv - Så ställer företagen om för att möta nya kundbeteendenH1Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Från transformativ till adaptiv – Så ställer företagen om för att möta nya kundbeteenden

En högre digital penetration tillsammans med ökade förväntningar ställer nya krav på företag att snabbare ställa om för att bättre möta sina kunder över fler kanaler. Men vilka är de nya beteenden vi ser, och hur bra är egentligen företag på att anpassa sig och vad kännetecknar de som kom ut som vinnare ur pandemin?

I denna session får du nyckelspaningarna från en färsk undersökning med 5000 respondenter, samtidigt som vi får lyssna till en panel bestående av E-commerce Manager från Blomsterlandet och Head of Strategy and Business Development på Eton när de delar deras syn på framtidens handel.

Om Erik Hedlund

Apparel, Luxury Fashion & Retail befinner sig i en spännande period med stora förändringar, där Eton för närvarande förvandlas från en ren produktorienterad och grossistdriven verksamhet, till en slutkonsument & erfarenhetsdriven verksamhet. Som en del av ledningsgruppen ansvarar Erik för Etons strategiska frågor och prioriteringar inom affärstransformation och projektportföljhantering. Vid sidan om att fokusera på att driva igenom olika utvecklingsprojekt ansvarar Erik för Corporate Governance i nära samarbete med deras ägare och styrelse.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!