Presenteras av PostNord: Gina Tricot
Emma Garrote
Emma Garrote
Global Production & Sustainability Manager

e-handelslogistiken idag och imorgon – fortsatt volymutveckling – utmaningar och möjligheter

Scen: G4
Från: 11:30 Till: 11:50
Lägg till i kalender2021-10-28 11:30:002021-10-28 11:50:00Europe/StockholmPresenteras av PostNord: Gina Tricot - Emma Garrotee-handelslogistiken idag och imorgon – fortsatt volymutveckling – utmaningar och möjligheterG4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

E-handelslogistiken idag och imorgon – fortsatt volymutveckling – utmaningar och möjligheter

Tillsammans med Gina Tricots produktion och hållbarhetschef Emma Garrote diskuterar Peter och Arne Secondhandutvecklingen. Hur kommer marknaden att utvecklas framöver? Kommer varumärkena själva att styra över försäljningen eller kommer globala marknadsplatser att ta över? Kommer logistikföretagen ha en roll i utvecklingen och hur arbetar Gina med dessa frågor?

Emma Garrote

Emma Garrote har jobbat och verkat inom den textila värdekedjan i mer än 15 år, främst inom områdena inköp, produktion och hållbarhet. Att jobba med produktion och produkt leder oundvikligen till en tankeställare om vår påverkan på vår planet, detta födde en längtan till att göra skillnad och en förändring till en textilproduktion. Emma jobbar globalt med sitt team och sina leverantörer som är utspridda över värdens alla hörn. Emmas strävan är förverkligandet och inte bara prat om nya möjligheter och framtiden.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!