Presenteras av Easycom: Babyshop
Didrik Kaljo
Didrik Kaljo
Tech - Product Owner Warehouse & Operations

Vägen mot lönsamma och hållbara returer

Scen: G4
Från: 13:30 Till: 14:25
Lägg till i kalender2021-10-28 13:30:002021-10-28 14:25:00Europe/StockholmPresenteras av Easycom: Babyshop - Didrik KaljoVägen mot lönsamma och hållbara returerG4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Vägen mot lönsamma och hållbara returer

Den höga andelen returer inom vissa segment inom e-handeln har inte bara en negativ effekt på klimatet utan även en stor påverkan på lönsamheten. En hög returgrad pressar marginalerna och ger bland annat minskat utrymme för att investera och ställa om till mer hållbara transporter. Ta del av det senaste från forskningen och fem exempel på lösningar för mer hållbara returer.

D-Logistik på D-Congress: På väg mot snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser.  Presenteras i samarbete med Dagens Logistik.

Babyshop Group digitaliserade sin returprocess – effektiviserade hantering med över 200% med hjälp av smart och automatiserad returhantering.

Babyshop Group försörjer en internationell marknad med kläder och produkter för barn med varumärkena Babyshop, Lekmer, Alex & Alexa och Oiidesign. Didrik och Markus delar med sig av erfarenheter kring hur returhantering digitaliseras och automatiserats. Från förbättrad kundupplevelse, via logistiska processer till effektivisering av operativ och administrativ hantering.

Didrik Kaljo

Didrik har mångårig erfarenhet från IT och logistikutveckling på Babyshop Group´s centrallager i Jönköping. Där jobbar han nära verksamheten i kontinuerliga utvecklingsprojekt med partners för att automatisera och effektivisera logistiska och operativa processer.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!