Presenteras av GIAB Nordic AB: CDON
David Olhed
David Olhed
CMO

Vägen mot lönsamma och hållbara returer

Scen: G4
Från: 13:30 Till: 14:25
Lägg till i kalender2021-10-28 13:30:002021-10-28 14:25:00Europe/StockholmPresenteras av GIAB Nordic AB: CDON - David OlhedVägen mot lönsamma och hållbara returerG4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Vägen mot lönsamma och hållbara returer

Den höga andelen returer inom vissa segment inom e-handeln har inte bara en negativ effekt på klimatet utan även en stor påverkan på lönsamheten. En hög returgrad pressar marginalerna och ger bland annat minskat utrymme för att investera och ställa om till mer hållbara transporter. Ta del av det senaste från forskningen och fem exempel på lösningar för mer hållbara returer.

D-Logistik på D-Congress: På väg mot snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser.  Presenteras i samarbete med Dagens Logistik.

David Olhed

David är en utbildad ekonom och affärsjurist och har jobbat inom digital handel i hela sitt vuxna liv, på Cdon sedan 2008 då dem var en pionjär inom digitaliseringen av all handel med varumärken som Cdon, Nelly, Gymgrossisten och Lekmer.

På resan från en renodlad E-handlare inom media till marknadsplats har David varit en av grundarna och drivande, vilket idag är Cdons kärnverksamhet med mer än 1800 anslutna handlare på en egenbyggd plattform.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!