Lunds Universitet
Daniel Hellström
Daniel Hellström
Docent

Snabba och hållbara leveranser – en omöjlig kombination?

Scen: G4
Från: 13:00 Till: 13:25
Lägg till i kalender2021-10-28 13:00:002021-10-28 13:25:00Europe/StockholmLunds Universitet - Daniel HellströmSnabba och hållbara leveranser – en omöjlig kombination?G4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Snabba och hållbara leveranser – en omöjlig kombination?

Konsumenter vill ha möjlighet att få sina varor levererade snabbt, samtidigt som vi alla eftersträvar mer hållbara leveranser.  Kan e-handelsleveranser vara både snabba och hållbara?  Sessionen inleds med att Svensk Digital Handel och Closer kort presenterar resultatet från en workshop med e-handels- och logistikföretag för nå en gemensam branschdefinition om vad som avses med en fossilfri e-handelsleverans.

D-Logistik på D-Congress: På väg mot snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser. Presenteras i samarbete med Dagens Logistik.

Daniel Hellström

Daniel Hellström är docent och forskningsledare för ReLog (Retail Logistics) på Campus Helsingborg och är med i ledningen för Centrum för Handelsforskning vid Lunds universitet, ett tvärvetenskapligt spetskompetenscentra. Under Daniel Hellströms paraply finns ett brett spektra av spännande forskning inom logistik och handel. Hans forskning kan beskrivas i tre sammanlänkade områden: där den första relaterar till förpackningsdesign för hållbar utveckling, den andra till fulfillment och omnikanal, och den tredje till returhantering och cirkulär ekonomi. Hans forskning är till stor del tillämpad och bedrivits i samverkan med företag och myndigheter i ett internationellt sammanhang.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!