Presenteras av Reclaimit: Fyndiq
Christopher Rehn
Christopher Rehn
Head of Customer Relations

Vägen mot lönsamma och hållbara returer

Scen: G4
Från: 13:30 Till: 14:25
Lägg till i kalender2021-10-28 13:30:002021-10-28 14:25:00Europe/StockholmPresenteras av Reclaimit: Fyndiq - Christopher RehnVägen mot lönsamma och hållbara returerG4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Vägen mot lönsamma och hållbara returer

Den höga andelen returer inom vissa segment inom e-handeln har inte bara en negativ effekt på klimatet utan även en stor påverkan på lönsamheten. En hög returgrad pressar marginalerna och ger bland annat minskat utrymme för att investera och ställa om till mer hållbara transporter. Ta del av det senaste från forskningen och fem exempel på lösningar för mer hållbara returer.

D-Logistik på D-Congress: På väg mot snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser.  Presenteras i samarbete med Dagens Logistik.

Christopher Rehn

Christopher har lång erfarenhet av kundservice inom e-handel, och jobbar sedan 2017 på Fyndiq. Där jobbar han både med teknisk administration och sedan början av året som kundservicechef. En av Fyndiqs stora utmaningar inom kundservice är att hantera en marknadsplats-lösning med flera hundra aktiva handlare, vilket kräver en aktiv och flexibel inställning till returhantering med många rörliga delar.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!