Meds.se
Björn Thorngren
Björn Thorngren
VD & Grundare

Efter nätapotekens rekordår - vad händer i apoteksbranschen härnäst?

Scen: Kongresshallen
Från: 11:30 Till: 12:00
Lägg till i kalender2021-10-28 11:30:002021-10-28 12:00:00Europe/StockholmMeds.se - Björn ThorngrenEfter nätapotekens rekordår - vad händer i apoteksbranschen härnäst?KongresshallenSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Efter nätapotekens rekordår – vad händer i apoteksbranschen härnäst?

E-handeln med apoteksvaror ökade med 59 procent under 2020 och den kraftiga tillväxten har fortsatt under 2021. E-handelns andel uppgår nu till 16 procent. Vilken strategi gäller framöver; renodlade nätapotek eller kombination av näthandel och fysiska apotek? Vad är mest hållbart och vad kommer konsumenterna efterfråga bortom pandemin?

Presenteras i samarbete med HUI Research

Björn Thorngren

Björn grundade MEDS tillsammans med Adham Shawwaf och Joanna Elmes. Hans började som tech investerare och var sedan del av ledningen av en amerikansk unicorn från litet bolag till NASDAQ notering. MEDS lanserades 2018 och har växt i rekordfart till 200 anställda och omsättning på över en halv miljard. MEDS erbjuder ett av de största sortimenten med över 30,000 produkter för snabb hemleverans i hela landet, i Stockholm på 1-2 timmar! Företaget konkurrerar med högst servicenivå och hållbarast leverans nära kunderna.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!