Presenteras av nShift: Royal Design Group
Arvid Eriksson
Arvid Eriksson
Deputy Head of Customer Service

Vägen mot lönsamma och hållbara returer

Scen: G4
Från: 13:30 Till: 14:25
Lägg till i kalender2021-10-28 13:30:002021-10-28 14:25:00Europe/StockholmPresenteras av nShift: Royal Design Group - Arvid ErikssonVägen mot lönsamma och hållbara returerG4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Vägen mot lönsamma och hållbara returer

Den höga andelen returer inom vissa segment inom e-handeln har inte bara en negativ effekt på klimatet utan även en stor påverkan på lönsamheten. En hög returgrad pressar marginalerna och ger bland annat minskat utrymme för att investera och ställa om till mer hållbara transporter. Ta del av det senaste från forskningen och fem exempel på lösningar för mer hållbara returer.

D-Logistik på D-Congress: På väg mot snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser.  Presenteras i samarbete med Dagens Logistik.

Arvid Eriksson

Arvid jobbar för att fullt ut säkra kundresan och Royal Design Groups förmåga att som kundservice kunna agera proaktivt och återkopplande till övriga led inom organisationen.

Med tidigare erfarenheter av outsourcingsegmentet och då kundservice inom både telekom och betalningsförmedling både nationellt och internationellt blev steget över till E-handel naturligt för att på så vis kunna vara med och påverka framtidens upplevelser. Vi jobbar för att bli värdeskapande snarare än kostnadsdrivande. Vi ska bli kundservicen du vill kontakta men inte kommer behöva kontakta. Friktionsfrihet för framtida kundupplevelser!

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!