Arnepåposten AB
Arne B Andersson
Arne B Andersson
E-Commerce advisor

E-handelslogistiken idag och imorgon - fortsatt volymutveckling - utmaningar och möjligheter

Scen: G4
Från: 11:30 Till: 11:50
Lägg till i kalender2021-10-28 11:30:002021-10-28 11:50:00Europe/StockholmArnepåposten AB - Arne B AnderssonE-handelslogistiken idag och imorgon - fortsatt volymutveckling - utmaningar och möjligheterG4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

e-handelslogistiken idag och imorgon – fortsatt volymutveckling – utmaningar och möjligheter

Tillsammans med Gina Tricots produktion och hållbarhetschef Emma Garrote diskuterar Peter och Arne Secondhandutvecklingen. Hur kommer marknaden att utvecklas framöver? Kommer varumärkena själva att styra över försäljningen eller kommer globala marknadsplatser att ta över? Kommer logistikföretagen ha en roll i utvecklingen och hur arbetar Gina med dessa frågor?

Arne B Andersson

Arne B Andersson har jobbat som e-handelsrådgivare och talesperson för Postnord de senaste 15 åren. Arne har följt e-handelsutvecklingen från mitten av 90-talet och och är en av de mest uppskattade föreläsarna och rådgivare i hela branschen.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!