Boomerang Distribution OÜ
Anders Näslund
Anders Näslund
Co-founder

Vägen mot lönsamma och hållbara returer

Scen: G4
Från: 13:30 Till: 14:25
Lägg till i kalender2021-10-28 13:30:002021-10-28 14:25:00Europe/StockholmBoomerang Distribution OÜ - Anders NäslundVägen mot lönsamma och hållbara returerG4Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Vägen mot lönsamma och hållbara returer

Den höga andelen returer inom vissa segment inom e-handeln har inte bara en negativ effekt på klimatet utan även en stor påverkan på lönsamheten. En hög returgrad pressar marginalerna och ger bland annat minskat utrymme för att investera och ställa om till mer hållbara transporter. Ta del av det senaste från forskningen och fem exempel på lösningar för mer hållbara returer.

D-Logistik på D-Congress: På väg mot snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser.  Presenteras i samarbete med Dagens Logistik.

Anders Näslund

Anders har sedan 2005 arbetar med 3PL och returer och är en grundarna till Boomerang Distribution OÜ med returcenter i Estland och tredje parts logistik i Estland och Tjeckien. Ledtider och miljö är viktiga områden inom returhantering. Under många år har vi systematiskt arbetat med att minimera svinnet och återställa returer till ursprungligt skick för att minimera miljöpåverkan och förlust av varor. Syftet med Boomerang’s etablering av 3PL i Tjeckien är att minska transporttiden och reducera miljöpåverkan.

LinkedIn

Se hela programmet

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!