HUI Research
Emma Hernell
Emma Hernell
Vice VD

Lyft försäljningen med D2C

Scen: Varumärke G4 2020
Från: 15:10 Till: 15:35
Lägg till i kalender2020-03-05 15:10:002020-03-05 15:35:00Europe/StockholmHUI Research - Emma HernellLyft försäljningen med D2CVarumärke G4 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Lyft försäljningen med D2C

Albin Johansson, VD på Axel Arigato, Kerem Yazgan, VD på Whyred och Christopher Häggström, strategi- och verksamhetkonsult specialiserad på digitala strategier och transformationsprogram från eget bolag 2N Consulting AB, bland annat som bollplank för styrelse och ledning för Bergan of Norways D2C-strategi, diskuterar hur man som varumärke går direkt mot konsument.

Vi får möta tre varumärken som kommer från olika bakgrund men som alla satsar på D2C. Vi diskuterar bland annat retailläget, fördelar med D2C, utmaningar för organisationen och utvecklingen framåt.

Jonas Arnberg, VD på HUI, inleder med att beskriva hur D2C utmanar retail och Emma Hernell, Vice VD på HUI modererar samtalet.

Om Emma Hernell

Emma har lång erfarenhet av detaljhandelsanalys och är en eftertraktad talare inom detaljhandel och konsumenttrender. Hon har lång erfarenhet av rådgivningsuppdrag och trendinsikt som underlag för förändringsarbete.

På HUI arbetar Emma som vice VD men också som kundansvarig konsult.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!