Victoria Herslöf
Victoria Herslöf

Trafikkontoret Stockholm Stad

Trafikplanerare

E-handelsleveransen i morgondagens hållbara stad

Scen: Scen E4
Logistics
14:00-14:50
Gå till Scen E4
Lägg till i kalender2022-04-28 14:00:002022-04-28 14:50:00Europe/StockholmTrafikkontoret Stockholm Stad - Victoria HerslöfE-handelsleveransen i morgondagens hållbara stadLogisticsSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

E-handelsleveransen i morgondagens hållbara stad

I visioner som målas upp om morgondagens hållbara städer har andelen transporter minskat kraftigt. Hur hänger det ihop med prognoserna om att 50% av sällanköphandelns omsättning kan komma från e-handeln år 2030? Hur ska alla dessa tillkommande paket levereras? Och hur kan vi planera städer utifrån e-handelns kpi:er?

  • Mobilitet i den ideala staden
  • Stadsplanering med e-handelns kpi:er
  • E-handelsleveransen – vision 2030

Presenteras i samarbete med Dagens Logistik

Victoria Herslöf

Jag heter Victoria Herslöf och arbetar som strateg mot hållbara godstransporter på Trafikkontoret i Stockholm stad. I mitt arbete deltar jag i flertalet olika forskningsprojekt och diverse nätverk, såväl som inom staden som nationellt och med den privata sektorn, i syfte för att testa nya lösningar och öka kunskapen om effektivisering av godstransporter. Jag är utbildad samhällsplanerare från Stockholms Universitet och har arbetat med trafikala planeringsfrågor både som projektledare och som strateg på några av Stockholms kommuner.”

LinkedIn