Tom Johnsson
Tom Johnsson

DS Smith

Business Development PS

Vi tar luften ur e-handeln!

Scen: Scen J1
Sustainability
13:00-13:20
Gå till Scen J1
Lägg till i kalender2022-04-28 13:00:002022-04-28 13:20:00Europe/StockholmDS Smith - Tom JohnssonVi tar luften ur e-handeln!SustainabilitySvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Vi tar luften ur e-handeln!

Hållbarhet och den medvetne konsumenten.

Varför är det så mycket luft i mitt paket och var hittar jag er ”Hållbarhets-story”?

Dagens medvetna konsumenter kräver svar på hur e-handlare agerar avseende hållbarhet och som e-handlare är det viktigt att kommunicera ambitioner och framsteg.

Vilka goda exempel finns i branschen?

Vi tar dig från strategi till konkreta lösningar för att bygga ’brand loyalty’ genom en tydlig hållbarhetsprofil.

DS Smith presenterar också Circular Design Metrics – ett nytt och världsunikt verktyg som ger exakta besked om hur valet av förpackning kan minska den negativa påverkan på miljön och hjälper dig med modifieringar som gör att den kommer fungera perfekt i både hållbar e-handel och i den cirkulära ekonomin.

Tom Johnsson

Tom Johnsson är affärsutvecklare med 20 års erfarenhet av framgångsrika affärsutvecklingsprojekt inom förpackningsstrategi och supply chain. Tom har haft ledande positioner i flera förpackningsföretag  i Sverige, Kina och England, och som medlem av DS Smiths E-handelsteam har han idag stort fokus på att stödja E- handlare i deras hållbarhetsambitioner.

LinkedIn