Tobias Bjerrome Ahlin
Tobias Bjerrome Ahlin

Att handla utan känslor

Scen: Kongresshallen
E-commerce as entertainment
09:35-10:00
Gå till Kongresshallen
Lägg till i kalender2022-04-28 09:35:002022-04-28 10:00:00Europe/StockholmTobias Bjerrome AhlinAtt handla utan känslorE-commerce as entertainmentSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Att handla utan känslor

Runtom i världen växer e-handel till att använda underhållning och emotionell design för att skapa upplevelser som är mer än bara transaktioner, men i väst förblir handeln transaktionsbaserad. Tobias Ahlin undersöker våra designfilosofiska rötter i väst, delar med sig av inspiration från öst och spelbranschen, och visar på möjligheterna att designa kring känslor och uttrycksfullhet.

Tobias Bjerrome Ahlin

Tobias Bjerrome Ahlin är en designer, programmerare, och innovatör som har nått en internationell publik genom föreläsningar i 18 länder, bland annat för The New York Times i New York, och på Facebooks högkvarter i Tel Aviv.

Som 21-årig var han ansvarig för Spotifys UI design. Som designchef på Mojang drev han UX-designen för världens mest sålda spel någonsin – Minecraft. Idag sitter Tobias i juryn för Svenska Designpriset, är en frekvent föreläsare på universitet och företag runtom i världen, och jobbar som designingenjör på världens största utvecklarplatform: GitHub.

LinkedIn