Therese Kempe
Therese Kempe

Apohem

CMO

Presenteras av: Optimizely /Avensia

Hur skapas vinnare i modern handel och varför lyckas inte alla?

Scen: Scen G4
Scale-ups
13:30-14:20
Gå till Scen G4
Lägg till i kalender2022-04-28 13:30:002022-04-28 14:20:00Europe/StockholmApohem - Therese KempeHur skapas vinnare i modern handel och varför lyckas inte alla?Scale-upsSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Hur skapas vinnare i modern handel och varför lyckas inte alla?

Vad är det som särskiljer de som verkligen lyckas inom modern handel? KICKS presenterar sitt recept följt av en panel med framgångsrika och snabbfotade retail-bolag.

Hör KICKS berätta om hur de har gjort verklighet av sin ambitiösa omnikanalstrategi med kundupplevelsen i centrum. Receptet för framgången? Kunskap om kunden och förmågan att hålla ett extremt högt tempo i utvecklingen av erbjudandet.

Därefter diskuterar panelen, som består av några av Sveriges mest ambitiösa e-handels- och omnikanalsbolag, framgångsfaktorer och konkreta tips kring hur de lyckas vinna kundernas förtroende, gång efter gång

Therese Kempe

Therese är sedan augusti 2021 CMO på Apohem – ett snabbväxande nätapotek med över 15,000 produkter och bland högst kundnöjdhet i branschen. Therese har sin bakgrund inom varumärkesbyggande samt produkt- & affärsutveckling från Retail- och Tech industrin hos både Procter & Gamble och Klarna.

LinkedIn