Susanne Holmström
Susanne Holmström

NetOnNet

VD

Ledarskap och hållbarhet - så kan e-handeln bidra till ett mer hållbart samhälle

Scen: Women in Tech [at] D-Congress
Women in Tech [at] D-Congress
14:45-15:05
Gå till Women in Tech [at] D-Congress
Lägg till i kalender2022-04-27 14:45:002022-04-27 15:05:00Europe/StockholmNetOnNet - Susanne HolmströmLedarskap och hållbarhet - så kan e-handeln bidra till ett mer hållbart samhälleWomen in Tech [at] D-CongressSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Ledarskap och hållbarhet – så kan e-handeln bidra till ett mer hållbart samhälle

Pandemin har gjort att ny teknologi “hoppat framåt” ett antal år och kunderna litar idag mer på att företag kan göra skillnad i hållbarhetsfrågan än institutioner. Vad skapar det här för utmaningar och möjligheter i e-handelns hållbarhetsarbete? Vilken strategi har e-handlare för att ta det till nästa nivå och vilken teknik har man och kommer man att investera i för att kunna mäta sitt hållbarhetsarbete? Vilken kompetens behövs det för att nå uppsatta mål?

Susanne Holmström

Susanne Holmström är en passionerad ledare som brinner för kundupplevelsen, digitalisering och för att släppa lös den fulla potentialen från alla medarbetare och hela organisationen. Sedan hösten 2018 är hon VD för NetOnNet. Susanne har många års erfarenhet av ledarskap och av att arbeta nära kund, bland annat från tolv år inom telekom och två år inom försäkring. Med mod, tydlighet och hållbarhet som ledord tar hon och NetOnNet kundens förändrade krav på allvar och vidareutvecklar bolagets omnikanal-koncept för framtiden.

LinkedIn