Susanne Ehnbåge
Susanne Ehnbåge

Lindex

VD

Ledarskap och hållbarhet - så kan e-handeln bidra till ett mer hållbart samhälle

Scen: Women in Tech [at] D-Congress
Women in Tech [at] D-Congress
14:45-15:05
Gå till Women in Tech [at] D-Congress
Lägg till i kalender2022-04-27 14:45:002022-04-27 15:05:00Europe/StockholmLindex - Susanne EhnbågeLedarskap och hållbarhet - så kan e-handeln bidra till ett mer hållbart samhälleWomen in Tech [at] D-CongressSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Ledarskap och hållbarhet – så kan e-handeln bidra till ett mer hållbart samhälle

Pandemin har gjort att ny teknologi “hoppat framåt” ett antal år och kunderna litar idag mer på att företag kan göra skillnad i hållbarhetsfrågan än institutioner. Vad skapar det här för utmaningar och möjligheter i e-handelns hållbarhetsarbete? Vilken strategi har e-handlare för att ta det till nästa nivå och vilken teknik har man och kommer man att investera i för att kunna mäta sitt hållbarhetsarbete? Vilken kompetens behövs det för att nå uppsatta mål?

Susanne Ehnbåge

Susanne Ehnbåge är sedan 2018 VD på Lindex – ett av Europas ledande modeföretag med cirka 440 butiker på 19 marknader, e-handel och försäljning online världen över genom tredjepartssamarbeten. Lindex växer och genomgår en tranformationsresa som ett globalt, varumärkesdrivet, ’digital-first’ och hållbart modeföretag.Susanne har sin bakgrund inom hemelektronikbranschen, från trainee till VD på SIBA och däremellan bl a e-handelschef och marknadschef, samt därefter VD NetOnNet. Aktuella styrelseuppdrag för Resurs Bank och Ahlsell, tidigare uppdrag för HiQ och Mio.

LinkedIn