Patrik Müller
Patrik Müller

Nets

e-handelsexpert

Så har e-handeln förändrats efter pandemin

Scen: Scen H1
Fintech & Innovation
14:30-14:50
Gå till Scen H1
Lägg till i kalender2022-04-28 14:30:002022-04-28 14:50:00Europe/StockholmNets - Patrik MüllerSå har e-handeln förändrats efter pandeminFintech & InnovationSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Så har e-handeln förändrats efter pandemin

– Insikter och trender från Svensk E-handel 2021

Tillväxten inom e-handeln har varit stark de senaste åren och pandemin har lett till att nya konsumentgrupper börjar handla på nätet. Patrik Müller, e-handelsexpert på Nets, reder ut hur nya konsumentbeteenden påverkar och vilka nya krav som ställs på e-handeln.

Med avstamp i rapporten Svensk E-handel 2022 får du en närmare inblick i vad som krävs för att kunna ta upp kampen mot de internationella giganterna och vilka möjligheter som öppnar sig för svenska e-handlare. Vi tittar närmare på de senaste e-handelstrenderna. Kan nya affärsmodeller skapa möjligheter till att både bidra till mer hållbar handel och samtidigt att skapa nya intäktskällor?

Patrik Müller

Patrik Müller är en flitigt anlitad föreläsare, rådgivare och framtidsspanare inom nordisk e-handel. Han jobbar som e-handelsexpert på Nets och kommenterar även e-handelsfrågor i press och tv. Patrik har noggrant följt e-handelns utveckling sedan 2000.

LinkedIn