Emma Danielsson
Emma Danielsson

KICKS

Head of Online Sales

Presenteras av: Optimizely /Avensia

Hur skapas vinnare i modern handel och varför lyckas inte alla?

Scen: Scen G4
Scale-ups
13:30-14:20
Gå till Scen G4
Lägg till i kalender2022-04-28 13:30:002022-04-28 14:20:00Europe/StockholmKICKS - Emma DanielssonHur skapas vinnare i modern handel och varför lyckas inte alla?Scale-upsSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Hur skapas vinnare i modern handel och varför lyckas inte alla?

Vad är det som särskiljer de som verkligen lyckas inom modern handel? KICKS presenterar sitt recept följt av en panel med framgångsrika och snabbfotade retail-bolag.

Hör KICKS berätta om hur de har gjort verklighet av sin ambitiösa omnikanalstrategi med kundupplevelsen i centrum. Receptet för framgången? Kunskap om kunden och förmågan att hålla ett extremt högt tempo i utvecklingen av erbjudandet.

Därefter diskuterar panelen, som består av några av Sveriges mest ambitiösa e-handels- och omnikanalsbolag, framgångsfaktorer och konkreta tips kring hur de lyckas vinna kundernas förtroende, gång efter gång.

Emma Danielsson

Emma är sedan 5 år tillbaka Head of Sales på KICKS, en av Nordens ledande skönhetskedja som erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Emma har sin bakgrund inom marketing i olika roller från bland annat Uber och EasyPark Group.

LinkedIn