Mats Fischerström & Axel Lindgren
Mats Fischerström & Axel Lindgren

nShift

E-Commerce Evangelists

The Mats&Axel Show: Kundresan – eller "Finns det blankolån på köpfesten?"

Scen: Scen E4
Logistics
13:00-13:20
Gå till Scen E4
Lägg till i kalender2022-04-28 13:00:002022-04-28 13:20:00Europe/StockholmnShift - Mats Fischerström & Axel LindgrenThe Mats&Axel Show: Kundresan – eller "Finns det blankolån på köpfesten?"LogisticsSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

The Mats&Axel Show: Kundresan – eller “Finns det blankolån på köpfesten?”

Vem får sälja till din kund? Varför är det ok att sälja leveransfönster men inte blankolån? Tillsammans med sina gäster  Jenny Vesterlund (känd från Avensia/Kicks/RNB) och Johan Holgersson (känd från Aditro/Klarna/Bring) gör e-handelsprofilerna och vloggarna Mats&Axel en djupdykning för att ta reda på sanningen. Eller om inte annat öppna upp svåra frågeställningar.. Om du bara tänker gå på en enda e-handels talk show (och i ärlighetens namn finns det bara en…) under D-Congress, se till att det blir The Mats&Axel Show!

Mats&Axel

Mats Fischerström och Axel Lindgren arbetar under namnet Mats&Axel som E-Commerce Evangelists på nShift. De använder sina gemensamma erfarenheter från bland annat e-handelslogistik, teknik och affärsutveckling till att hjälpa e-handlare, transportörer och andra branschaktörer med kundresa och leveransupplevelse. De är flitigt anlitande som föreläsare och inspiratörer och driver också Sveriges största e-handelsvlogg “Mats&Axel on site” där de med kameran i högsta hugg ger sig ut i verkligheten och belyser olika aspekter av e-handel.

Under DCongress 2021 var Mats&Axel flygande reportrar på mässgolvet och intervjuade många e-handelsprofiler.  Med “The Mats&Axel Show” som nu gör premiär på DCongress 2022 skapar de ett nytt talkshow-inspirerat format för att tillsammans med några mycket intressanta gäster borra djupare i några aktuella och kontroversiella ämnen.