Mårten Bokedal
Mårten Bokedal

Optimizely

Product Strategy Director I Moderator

Hur skapas vinnare i modern handel och varför lyckas inte alla?

Scen: Scen G4
Scale-ups
13:30-14:20
Gå till Scen G4
Lägg till i kalender2022-04-28 13:30:002022-04-28 14:20:00Europe/StockholmOptimizely - Mårten BokedalHur skapas vinnare i modern handel och varför lyckas inte alla?Scale-upsSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Hur skapas vinnare i modern handel och varför lyckas inte alla?

Vad är det som särskiljer de som verkligen lyckas inom modern handel? KICKS presenterar sitt recept följt av en panel med framgångsrika och snabbfotade retail-bolag.

Hör KICKS berätta om hur de har gjort verklighet av sin ambitiösa omnikanalstrategi med kundupplevelsen i centrum. Receptet för framgången? Kunskap om kunden och förmågan att hålla ett extremt högt tempo i utvecklingen av erbjudandet.

Därefter diskuterar panelen, som består av några av Sveriges mest ambitiösa e-handels- och omnikanalsbolag, framgångsfaktorer och konkreta tips kring hur de lyckas vinna kundernas förtroende, gång efter gång

Mårten Bokedal

Senaste tio åren har Mårten fokuserat på tekniska plattformar som hjälper företag att skapa bättre kundupplevelser i de digitala kanalerna. Som Product Strategy Director på Optimizely (tidigare Episerver) delar han sin tid med att utveckla nya produkter och tjänster med att föreläsa och hålla i workshops inom digital marknadsföring.

LinkedIn