Margareta Boström
Margareta Boström

Jula AB

Affärsutvecklare och insiktsansvarig

Presenteras av: Early Bird

Early Bird - hållbart tänkande och agerande igår idag och imorgon

Scen: Scen E4
Logistics
11:30-11:50
Gå till Scen E4
Lägg till i kalender2022-04-28 11:30:002022-04-28 11:50:00Europe/StockholmJula AB - Margareta BoströmEarly Bird - hållbart tänkande och agerande igår idag och imorgonLogisticsSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Early Bird – hållbart tänkande och agerande igår idag och imorgon

Hur bygger man en hållbar verksamhet och hur rustar vi oss inför framtiden. Vi har inte alla svar men vi vet att vi behöver vara rörliga i sinnet och flexibla i vårt agerande. Early Bird gästas av 2 e-handlare som rör sig i två helt olika delar. Den ena helt fokuserad på den cirkulära ekonomin och den andra är en gigant i hemmafixarcommunityt, som nu på allvar kliver in i e-handeln.

Margareta Boström

Margareta Boström är konsumentbeteendeexperten och författaren till ett antal retail management-böcker som på Jula har som uppgift att hjälpa organisationen att ta nya kliv när det kommer till kundupplevelse och konkurrenskraftighet. All framtidsfokus inbegriper både online och offline – precis som kunderna inte längre särskiljer på begreppen så måste detsamma gälla för företag. Margareta jobbar med både strategiska och praktiska lösningar på området.