Kristina Lukes
Kristina Lukes

Nelly Group

VD I Koncernchef

Ledarskap och hållbarhet - så kan e-handeln bidra till ett mer hållbart samhälle

Scen: Women in Tech [at] D-Congress
Women in Tech [at] D-Congress
14:45-15:05
Gå till Women in Tech [at] D-Congress
Lägg till i kalender2022-04-27 14:45:002022-04-27 15:05:00Europe/StockholmNelly Group - Kristina LukesLedarskap och hållbarhet - så kan e-handeln bidra till ett mer hållbart samhälleWomen in Tech [at] D-CongressSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Ledarskap och hållbarhet – så kan e-handeln bidra till ett mer hållbart samhälle

Pandemin har gjort att ny teknologi “hoppat framåt” ett antal år och kunderna litar idag mer på att företag kan göra skillnad i hållbarhetsfrågan än institutioner. Vad skapar det här för utmaningar och möjligheter i e-handelns hållbarhetsarbete? Vilken strategi har e-handlare för att ta det till nästa nivå och vilken teknik har man och kommer man att investera i för att kunna mäta sitt hållbarhetsarbete? Vilken kompetens behövs det för att nå uppsatta mål?

Kristina Lukes

Kristina Lukes är VD på Nelly sedan mars 2020 och VD/Koncernchef för Nelly Group sedan november 2020. Hon har en lång bakgrund i livsmedelsindustrin i olika chefsroller inom marknadsföring, affärsutveckling och sortiment hos bland andra Paulig, Santa Maria, Orkla, Abba Seafood och Unilever. Hon har även varit VD på en av McCanns reklambyråer i Sverige.