Kristian Jönsson
Kristian Jönsson

Stadium

Supply Chain Developer

Presenteras av: PostNord Sverige

Mot den optimala checkout-lösningen

Scen: Scen E4
Logistics
13:30-13:50
Gå till Scen E4
Lägg till i kalender2022-04-28 13:30:002022-04-28 13:50:00Europe/StockholmStadium - Kristian JönssonMot den optimala checkout-lösningenLogisticsSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Mot den optimala checkout-lösningen

E-handeln har vuxit exceptionellt under de två senaste åren. E-handelns snabbt växande roll i konsumenternas vardag har lett till nya beteenden och högre krav genom hela köpresan. Många svenska e-handelsföretag har i takt med att marknaden växt tvingats utvärdera och förbättra sin egen kundupplevelse. En viktig del är en checkout-lösning som både är enkel och erbjuder flexibilitet och valfrihet som konsumenterna efterfrågar.

Hur kan vi tillsammans öka automatisering, produktivitet och som bidrar till gemensam affärsnytta och i slutändan en förbättrad kundupplevelse?

Träffa PostNord tillsammans med partners under D-Congress – Mot den optimala checkout-lösningen. På väg till dig.

Kristian Jönsson

Kristian är Supply chain developer på Stadium med spetskompetens Online. I erfarenheterna finns bland annat att han varit med och grundat och lanserat Stadium koncernens e-handel i augusti 2007, samt driftat Stadiums onlinelager i egen regi likväl som i TPL lösning.

LinkedIn