Eleonor Dahlberg
Eleonor Dahlberg

Svensk Digital Handel

vVD I Facilitator

Från 0 till 100 mkr på fyra år

Scen: Scen G4
Scale-ups
13:00-13:20
Gå till Scen G4
Lägg till i kalender2022-04-28 13:00:002022-04-28 13:20:00Europe/StockholmSvensk Digital Handel - Eleonor DahlbergFrån 0 till 100 mkr på fyra årScale-upsSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Från 0 till 100 mkr på fyra år

Madelene Törnblom startade sin e-handel Maya Delorez som 20-åring och är redan på väg att spränga 100-miljonersvallen – helt utan externt kapital. Madelene grundade bolaget redan för fyra år sedan, parallellt med studierna. Hon hade precis sålt en av sina hästar och bestämde sig för att använda pengarna till att starta en egen e-handel. Idag har Maya Delorez över 20 anställda och var av de nominerade i D-Award förra året.

I denna firechat chat berättar Madelene hur hon gick från 0 till 100 mkr i omsättning på fyra år och vad hon lärt sig längs vägen. Att skapa en emotionell känsla för varumärket är någonting hon verkligen lyckats med. Hur gör man för att skapa den otroliga lojalitet som hennes kunder har? Transaktionell strategi VS emotionell strategi? Vilken e-handelsplattform är bra att börja med? Och mycket mer.

Eleonor Dahlberg

Eleonor har varit verksam inom alla delar av att bygga brand equity i över 20 år – från PR till affärsutveckling på kommunikationsbyråer samt purposearbete och digital transformation och marketing management på IT-byrå. Tidigare drev hon egen konsultverksamhet inom kommunikation med kunder som iZettle och spar-appen Dreams. Eleonor har varit moderator för flera event och medverkat i externa som BreakitLive och GoodCon Europe.

LinkedIn