Fia Hernborg
Fia Hernborg

Early Bird

Marknads- och Kommunikationschef

Early Bird - hållbart tänkande och agerande igår idag och imorgon

Scen: Scen E4
Logistics
11:30-11:50
Gå till Scen E4
Lägg till i kalender2022-04-28 11:30:002022-04-28 11:50:00Europe/StockholmEarly Bird - Fia HernborgEarly Bird - hållbart tänkande och agerande igår idag och imorgonLogisticsSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Early Bird – hållbart tänkande och agerande igår idag och imorgon

Hur bygger man en hållbar verksamhet och hur rustar vi oss inför framtiden. Vi har inte alla svar men vi vet att vi behöver vara rörliga i sinnet och flexibla i vårt agerande. Early Bird gästas av 2 e-handlare som rör sig i två helt olika delar. Den ena helt fokuserad på den cirkulära ekonomin och den andra är en gigant i hemmafixarcommunityt, som nu på allvar kliver in i e-handeln.

Fia Hernborg

Moderator under vår tid på scen är Fia Hernborg, Marknads- och Kommunikationschef på Early Bird. På scenen delar hon plats med 2 stora e-handlare.  Fia Hernborg har jobbar inom mediabranschen med fokus på bla e-handel sedan 2010. Hon har jobbat inom Tv4, på mediabyrån Carat och med affärsutveckling på Bonnier News. 2019 började hon jobba med Early Bird och har varit med nästan från att idén startade, efter 2 år började hon jobba hos Early Bird och blev där med den första Marknads- och Kommunikationschefen på bolaget.

LinkedIn