Erik Wickman
Erik Wickman

Inet

VD

Driven av data eller kundupplevelse - Ska teknisk innovation underbygga spam eller underhålla kunder?

Scen: Scen E3
E-commerce as entertainment
14:00-14:50
Gå till Scen E3
Lägg till i kalender2022-04-28 14:00:002022-04-28 14:50:00Europe/StockholmInet - Erik WickmanDriven av data eller kundupplevelse - Ska teknisk innovation underbygga spam eller underhålla kunder?E-commerce as entertainmentSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Driven av data eller kundupplevelse – Ska teknisk innovation underbygga spam eller underhålla kunder?

Möt entreprenören som byggde världens första gamifierade kundupplevelse inom e-handeln. Hur kan man få kunder att vilja komma tillbaka till sin webbplats självmant genom att använda samma drivkrafter som sociala medier och spel? Och vilka konsekvenser får det för kundupplevelser och e-handlarnas marknadsföring? Du möter även flera andra svenska e-handlare som berättar hur de idag jobbar med gamification på sina webbplatser..

Presenteras av Svensk Digital Handel i samarbete med Gamifiera

Erik Wickman

Erik Wickman är VD på Inet som säljer datorer och hemelektronik till entusiaster i Sverige. Erik har varit med sedan starten år 2000 och har ett snudd på maniskt kundfokus och brinner för att erbjuda den absolut bästa kundupplevelsen. Inet är flerfaldigt prisbelönade och har senaste tre åren haft en kraftig tillväxt och omsätter idag 1.5 miljarder.

LinkedIn