Ellinor Persson
Ellinor Persson

Moderator

Presenteras av: PostNord Sverige

Mot den optimala checkout-lösningen

Scen: Scen E4
Logistics
13:30-13:50
Gå till Scen E4
Lägg till i kalender2022-04-28 13:30:002022-04-28 13:50:00Europe/StockholmEllinor PerssonMot den optimala checkout-lösningenLogisticsSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Mot den optimala checkout-lösningen

E-handeln har vuxit exceptionellt under de två senaste åren. E-handelns snabbt växande roll i konsumenternas vardag har lett till nya beteenden och högre krav genom hela köpresan. Många svenska e-handelsföretag har i takt med att marknaden växt tvingats utvärdera och förbättra sin egen kundupplevelse. En viktig del är en checkout-lösning som både är enkel och erbjuder flexibilitet och valfrihet som konsumenterna efterfrågar.

Hur kan vi tillsammans öka automatisering, produktivitet och som bidrar till gemensam affärsnytta och i slutändan en förbättrad kundupplevelse?

Träffa PostNord tillsammans med partners under D-Congress – Mot den optimala checkout-lösningen. På väg till dig.

Ellinor Persson

Ellinor Persson är moderator, debattledare, konferencier, programledare, reporter och redaktör. Hon är en av Sveriges mest rutinerade programledare med ca 1000 direktsändningar bakom sig på SVT, TV3, TV4+, Kanal5 och P3. Ellinor Persson har också jobbat som tv-journalist på flertalet produktionsbolag i Sverige. Sedan 2004 har hon arbetat mer eller mindre heltid som moderator och debattledare. Ellinor gjorde en fantastisk resa i tv-världen men det är som moderator/debattledare hon trivs allra bäst. Hon är stark i publikkontakten, väl förberedd, påläst, varm och tydlig. Ellinor kommer att moderera PostNords talarpanel under D-Congress.