Stefan Svensson
Stefan Svensson

Nelly.com

COO

Hur gör vi e-handelsleveranserna mer hållbara?

Scen: Scen E4
Logistics
10:30-11:20
Gå till Scen E4
Lägg till i kalender2022-04-28 10:30:002022-04-28 11:20:00Europe/StockholmNelly.com - Stefan SvenssonHur gör vi e-handelsleveranserna mer hållbara? LogisticsSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Hur gör vi e-handelsleveranserna mer hållbara?

Det finns en debatt i samhället om e-handelns leveranser är miljömässigt hållbara. Samtidigt kan hemleveranser nästan betraktas som samhällskritiskt efter att vi under pandemin uppmanades av myndigheter och regeringsrepresentanter att handla på nätet istället för i fysiska butiker.

Hur rättvis är kritiken mot e-handelns leveranser? Vilken roll kan e-handeln spela i omställningen mot ett mer hållbart samhälle? Det pågår en rad initiativ i branschen för att hjälpa konsumenter att göra mer hållbara leveransval. I denna session presenteras och diskuteras en rad av dessa branschinitiativ.

  • Branschöverenskommelsen Den fossilfria leveransen och andra initiativ för att göra leveranser mer hållbara.
  • När kan vi erbjuda konsumenter Svanmärkta e-handelsleveranser?
  • Är snabba leveranser och fri frakt hinder mot hållbar e-handel?

Presenteras i samarbete med Dagens Logistik

Stefan Svensson

Stefan är logistiker som älskar att utveckla last mile och hela kundresan i e-handeln, sedan sommaren 2021 är han COO på Nelly.com som vill skapa relation till och stärka unga tjejers självförtroende för att kännas sig fantastiska varje dag. I tidigare roller har Stefan i många år varit med och utvecklat ett riktigt starkt omnikanalserbjudande för en av de ledande hemelektronikaktörerna. Han brinner för att ständigt effektivisera och utveckla nya möjligheter för att ta e-handeln framåt.

LinkedIn