David Wolgers
David Wolgers

Kronans Apotek

Head of Products

Presenteras av: PostNord Sverige

Mot den optimala checkout-lösningen

Scen: Scen E4
Logistics
13:30-13:50
Gå till Scen E4
Lägg till i kalender2022-04-28 13:30:002022-04-28 13:50:00Europe/StockholmKronans Apotek - David WolgersMot den optimala checkout-lösningenLogisticsSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Mot den optimala checkout-lösningen

E-handeln har vuxit exceptionellt under de två senaste åren. E-handelns snabbt växande roll i konsumenternas vardag har lett till nya beteenden och högre krav genom hela köpresan. Många svenska e-handelsföretag har i takt med att marknaden växt tvingats utvärdera och förbättra sin egen kundupplevelse. En viktig del är en checkout-lösning som både är enkel och erbjuder flexibilitet och valfrihet som konsumenterna efterfrågar.

Hur kan vi tillsammans öka automatisering, produktivitet och som bidrar till gemensam affärsnytta och i slutändan en förbättrad kundupplevelse?

Träffa PostNord tillsammans med partners under D-Congress – Mot den optimala checkout-lösningen. På väg till dig.

David Wolgers

David Wolgers är Produktchef på Kronans Apotek och är en del av Kronans Apoteks ledningsgrupp där digitalisering står högt på agendan. David har lång erfarenhet av digital kommunikation, de senaste åtta med fokus på e-handel, agila metoder och digital transformation.

LinkedIn