Christer Åberg
Christer Åberg

Zoo.se

CEO

Presenteras av: Storm Commerce/Jetshop

Att bygga för miljardomsättning

Scen: Scen G4
Scale-ups
12:30-12:50
Gå till Scen G4
Lägg till i kalender2022-04-28 12:30:002022-04-28 12:50:00Europe/StockholmZoo.se - Christer ÅbergAtt bygga för miljardomsättningScale-upsSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Att bygga för miljardomsättning

ZOO.se driver försäljning mot husdjursägare via butiker och en egen e-handel med en total omsättning idag på strax under en halv miljard. Med delvis ny ledning och utökad ägargrupp, som inkluderar eEquity sedan december 2021, har de våren 2022 påbörjat arbetet med att bygga en helt ny teknisk arkitektur som ska möjliggöra stark tillväxt, hög varumärkeskännedom och en branschledande kundupplevelse med målet satt på en fyrdubblad omsättning inom lika många år.

I en unik och agil projektorganisation med såväl intern kompetens som nyckelpersoner från Grebban, Storm Commerce och ett antal specialiserade partnerbolag har de satt ihop ett team som på ett gränsöverskridande sätt bygger en modern skalbar digital first set up med stor flexibilitet för att möjliggöra nästa steg för ZOO.se såväl online som i butik.

I en spännande paneldiskussion, som leds av Anton Johansson, CEO på Grebban, diskuterar Christer Åberg, CEO på ZOO.se, Michael Hallberg, Co-founder på Storm Commerce och Alexandra Severin från eEquity hur du bäst bygger för tillväxt i det digitala landskapet och potentialen i att hitta balansen mellan egen organisation och strategiska samarbeten i en avancerad teknisk struktur för att snabbast nå högt satta mål i bransch i ständig förändring.

Christer Åberg

Tidigare VD inom olika typer av konsumentbolag som Unilever, Arla, Orkla, Hilding Anders Int. AB mfl. Håller idag styrelseuppdrag i Axfood, Kappa Bio Science AB och Loviseberg/Råsaft. Kom in i ZOO.se som delägare och arbetande styrelseordförande 2020 och tillträdde som VD i februari 2022. Ägare av två portugisiska vattenhundar.

LinkedIn