Carlos Brohlin
Carlos Brohlin

PostNord Sverige

Affärsstöd Digital & Partners

Mot den optimala checkout-lösningen

Scen: Scen E4
Logistics
13:30-13:50
Gå till Scen E4
Lägg till i kalender2022-04-28 13:30:002022-04-28 13:50:00Europe/StockholmPostNord Sverige - Carlos BrohlinMot den optimala checkout-lösningenLogisticsSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Mot den optimala checkout-lösningen

E-handeln har vuxit exceptionellt under de två senaste åren. E-handelns snabbt växande roll i konsumenternas vardag har lett till nya beteenden och högre krav genom hela köpresan. Många svenska e-handelsföretag har i takt med att marknaden växt tvingats utvärdera och förbättra sin egen kundupplevelse. En viktig del är en checkout-lösning som både är enkel och erbjuder flexibilitet och valfrihet som konsumenterna efterfrågar.

Hur kan vi tillsammans öka automatisering, produktivitet och som bidrar till gemensam affärsnytta och i slutändan en förbättrad kundupplevelse?

Träffa PostNord tillsammans med partners under D-Congress – Mot den optimala checkout-lösningen. På väg till dig.

Carlos Brohlin

Carlos är en del av PostNord enhet Kunderbjudande Ecommerce, där leveranstjänster utvecklas och förbättras för att passa marknadens behov. I sin roll gäller det att säkerställa beskrivningen av tjänsterna, att det tekniska stödet finns och att relevanta partners får information. Genom att paketera detta och presentera för plattformar säkerställs att e-

handlare kan presentera PostNords olika leveransval i sin checkout för slutkonsumenter och på ett enkelt sätt hanterar sina bokningar av frakter.

LinkedIn