Carl Borg
Carl Borg

Presenteras av Adyen: Autopista

Principal Manager & Partner

Autopista & Adyen: Digital transformation - detaljhandelns kompass

Scen: Scen H1
Fintech & Innovation
11:30-11:50
Gå till Scen H1
Lägg till i kalender2022-04-28 11:30:002022-04-28 11:50:00Europe/StockholmPresenteras av Adyen: Autopista - Carl BorgAutopista & Adyen: Digital transformation - detaljhandelns kompassFintech & InnovationSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Autopista & Adyen: Digital transformation – detaljhandelns kompass

E-handeln har haft en enorm tillväxt de senaste åren och pandemin har accelererat den digitala transformationen inte minst för detaljhandeln. Nya mönster och beteenden har växt fram och allt fler företag i allt fler branscher tvingas anpassa sig för att inte halka efter. Hör Carl Borg från Autopista berätta om hur teknik revolutionerar e-handeln och hur den digitala transformationen driver tillväxt.

Carl Borg

Carl Borg har 23 års erfarenhet inom Digitalisering, IT, e-handel och Marketing och är expert på att hjälpa kunder att växa genom AI och data. I dagsläget jobbar Carl på Autopista – ett konsultbolag som hjälper kunder att driva digital tillväxt, men kommer senast från rollen som EVP Digital & IT på GANT, där han han ledde företagets digitala transformation i tio år.