Camilla Dorvall
Camilla Dorvall

ICA Sverige

Talare presenteras inom kort

Presenteras av: Columbus

Interaktiv paneldiskussion: Hur går framtidens e-handel, tillväxt och hållbarhet hand i hand?

Scen: Scen J1
Sustainability
12:30-12:50
Gå till Scen J1
Lägg till i kalender2022-04-28 12:30:002022-04-28 12:50:00Europe/StockholmICA Sverige - Camilla DorvallInteraktiv paneldiskussion: Hur går framtidens e-handel, tillväxt och hållbarhet hand i hand?SustainabilitySvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Interaktiv paneldiskussion: Hur går framtidens e-handel, tillväxt och hållbarhet hand i hand?

I denna paneldiskussion får du insikter från ledande aktörer inom digital e-handel om hur de ser på sustainability kopplat till sin tillväxt digitalt och hur cirkulära affärsmodeller kan vara en naturlig del av denna resa.

Hur man hittar rätta strategier, lösningar och verktyg kopplat till e-handel och digital transformation som skapar ökad tillväxt, värde hos konsumenten men också hållbarhet.

De som medverkar i paneldiskussionen är:

  • ICA Reklam
  • Lindex
  • Jollyroom
  • Optibinary

Camilla Dorvall

Om talare: Camilla Dorvall är sedan 2019 Managing Director på ICA Reklam och Reklamchef för ICA Sverige. Hon har tidigare lång erfarenhet som CIO på bla Collector Bank och Göteborg & Co. Hon har mer än 20 års erfarenhet som ledare både i linjen, ledningsgrupper och styrelser, och är van att leda både specialister, ledare och tvärfunktionella team. Hennes drivkraft är en stark vilja att utveckla och att ligga i framkant i den digitala utvecklingen i en digitaliserad värld.

LinkedIn