Arba Kokalari
Arba Kokalari

Europaparlamentet

Europaparlamentariker

E-handeln förändras - trender från Kina. Del 2: Den globala spelplanen, i Sverige

Scen: Kongresshallen
E-commerce as entertainment
11:30-12:00
Gå till Kongresshallen
Lägg till i kalender2022-04-28 11:30:002022-04-28 12:00:00Europe/StockholmEuropaparlamentet - Arba KokalariE-handeln förändras - trender från Kina. Del 2: Den globala spelplanen, i SverigeE-commerce as entertainmentSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

E-handeln förändras – trender från Kina. Del 2: Den globala spelplanen, i Sverige

Vad händer när supply chain i världsklass bara är ett knapptryck bort och hur ska vi i Sverige rusta oss mot globalisering? Vi djupdyker i dropshipping-trenden, hur den globala spelplanen ritas om och hur Sverige kan konkurrera på samma villkor med några av Sveriges vassaste experter.

Programleds av Jacob Lovén från Den Digitala Draken och Björn Påhlman Spenger från Framtidens E-handel.

  • Drop Shipping: Ultrasnabb supply chain
  • E-handlens förändring: Global konkurrens och svenska möjligheter
  • Konkurrens på lika villkor: Hur ska Sverige agera?

Arba Kokalari

Arba Kokalari är sedan valet 2019 europaparlamentariker för Moderaterna. Innan dess har hon arbetat som globalt pressansvarig på Electrolux, drivit eget företag och varit politisk rådgivare på UD. Arba är förhandlare för EUs nya digitallagar (DSA), en av de tyngsta EU-lagarna denna mandatperiod. Hon är enda svensk i utskottet för den inre marknaden och konsumentskydd där hon driver på för en hållbar EU-handel med slopade handelshinder och grön teknik i fokus. Arba sitter också i utrikesutskottet och jämställdhetsutskottet där hon för jobbar för fred i Ukraina, demokrati och att EU ska agera kraftfullt mot auktoritära regimer.

LinkedIn