Svensk Digital Handel
Freddy Sobin
Freddy Sobin
Styrelseordförande

Välkommen till D-Congress 2021 - Tillit: nyckeln till tillväx i en tid av ovisshet

Scen: Kongresshallen 2021
Från: 09:00 Till: 10:00
Lägg till i kalender2021-06-02 09:00:002021-06-02 10:00:00Europe/StockholmSvensk Digital Handel - Freddy SobinVälkommen till D-Congress 2021 - Tillit: nyckeln till tillväx i en tid av ovisshetKongresshallen 2021Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Välkommen till D-Congress 2021 – Tillit: nyckeln till tillväx i en tid av ovisshet

Freddy Sobin, Per Ljungberg och Karin Johansson hälsar välkommen till den sjunde upplagan av D-Congress. De presenterar varför Tillit: nyckeln till tillväx i en tid av ovisshet är årets tema och vad det betyder för Svensk Handel och Svensk Digital Handel.

Om Freddy Sobin

Freddy är Styrelseordförande i Svensk Digital Handel och VD för KICKS, ett bolag som var tidiga med att ta klivet till e-handel och omnikanal, och som idag fortsätter att ligga i framkant. Som en del av Axel Johnson koncernen är hållbarhet en central drivkraft som länge legat i bolagets fokus, bland annat genom en rad initiativ inom såväl psykisk ohälsa, mångfald, kosmetisk avfall, plast, hållbara produktval m.m. Förutom att accelerera transformationen av KICKS har Freddy även stärkt fokuset på hållbarhetsfrågorna och börjat involvera kunderna i dessa desto mer.

LINKEDIN

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!