CAIA Cosmetics
Mikael Snabb
Mikael Snabb
Medgrundare & VD

Nominerad till D-Award 2021

Från: 12:30 Till: 13:15
Lägg till i kalender2021-10-14 12:30:002021-10-14 13:15:00Europe/StockholmCAIA Cosmetics - Mikael SnabbNominerad till D-Award 2021Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Nominering till D-Award 2021

CAIA COSMETICS är ett praktexempel på hur en influencer kan bygga ett eget och starkt varumärke utifrån engagemang och lojalitet inom sitt community. De är ett av Europas snabbast växande skönhetsbolag med hög vinstmarginal. VD Mikael Snabb berättar om hur de tänkt kring företagets strategier, innovationer, influencertänk och underhållning.

Starta filmen

Mikael Snabb

Mikael Snabb, är i grunden civilekonom och började karriären som konsult inom Corporate Finance där han var rådgivare i samband med företagstransaktioner. För cirka 18 år sedan gav han sig in i skönhetsbranschen och startade ett hudvårdsmärke för män tillsammans med två partners. Sommaren 2017 sålde han och Jesper, som varit min vapendragare sedan vi startade Recipe for men, våra andelar i Svenska Krämfabriken och ett halvår senare startade via CAIA tillsammans med Bianca och Vanessa. Jespr blev e-handlare för att han tröttnat på att återförsäljarna i kosmetikbranschen tog så oerhört stor del av kakan för att sälja produkterna och han ville att denna del skulle gå till att skapa fantastiska produkter istället. Idag är Mikael VD för CAIA Cosmetics som han grundat tillsammans med Bianca Ingrosso, Jesper Matsch och Vanessa Lindblad.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!