NetOnNet
Susanne Holmström
Susanne Holmström
VD

Så blir e-handeln mer hållbar

Scen: Värderingsstyrda affärer E3
Från: 15:50 Till: 16:15
Lägg till i kalender2020-03-05 15:50:002020-03-05 16:15:00Europe/StockholmNetOnNet - Susanne HolmströmSå blir e-handeln mer hållbarVärderingsstyrda affärer E3Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Så blir e-handeln mer hållbar

D-Congress avslutas med ett panelsamtal om hållbarhet med tre av Sveriges främsta företrädare inom e-handel; Freddy Sobin, Linn Tagesson och Susanne Holmström. De kommer presentera de initiativ respektive företag gör för att stärka fokuset på hållbarhetsfrågorna och hur e-handeln kan bli bättre på att involvera och hjälpa kunderna att agera mer hållbart när de e-handlar.

Samtalet leds av Breakits reporter Caroline Englund.

värderingsstyrda affärer – Scen E3

Om Susanne Holmström

Susanne är en passionerad ledare som brinner för kundupplevelsen, digitalisering och hållbarhet. Sedan hösten 2018 är hon VD för NetOnNet, pionjär inom e-handel sedan 1999 och en utpräglad omnikanalsaktör – i höstas av Google rankade som bäst i Norden på sömlös kundupplevelse för andra året i rad, och tredje bäst i Europa. Med mod, tydlighet och hållbarhet som ledord tar Susanne och NetOnNet kundens förändrade krav på allvar och vidareutvecklar bolagets omnikanal-koncept för framtiden.

LinkedIn

 

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!