NetOnNet
Susanne Holmström
Susanne Holmström
VD

Så blir e-handeln mer hållbar

Scen: Värderingsstyrda affärer E3 2020
Från: 15:50 Till: 16:15
Lägg till i kalender2020-03-05 15:50:002020-03-05 16:15:00Europe/StockholmNetOnNet - Susanne HolmströmSå blir e-handeln mer hållbarVärderingsstyrda affärer E3 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Så blir e-handeln mer hållbar

D-Congress avslutas med ett panelsamtal om hållbarhet med tre av Sveriges främsta företrädare inom e-handel; Freddy Sobin, Linn Tagesson och Susanne Holmström. De kommer presentera de initiativ respektive företag gör för att stärka fokuset på hållbarhetsfrågorna och hur e-handeln kan bli bättre på att involvera och hjälpa kunderna att agera mer hållbart när de e-handlar.

Samtalet leds av Breakits reporter Caroline Englund.

Om Susanne Holmström

Susanne är en passionerad ledare som brinner för kundupplevelsen, digitalisering och hållbarhet. Sedan hösten 2018 är hon VD för NetOnNet, pionjär inom e-handel sedan 1999 och en utpräglad omnikanalsaktör – i höstas av Google rankade som bäst i Norden på sömlös kundupplevelse för andra året i rad, och tredje bäst i Europa. Med mod, tydlighet och hållbarhet som ledord tar Susanne och NetOnNet kundens förändrade krav på allvar och vidareutvecklar bolagets omnikanal-koncept för framtiden.

LinkedIn

 

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!