Kicks
Freddy Sobin
Freddy Sobin
VD

Så blir e-handeln mer hållbar

Scen: Värderingsstyrda affärer E3 2020
Från: 15:50 Till: 16:15
Lägg till i kalender2020-03-05 15:50:002020-03-05 16:15:00Europe/StockholmKicks - Freddy SobinSå blir e-handeln mer hållbarVärderingsstyrda affärer E3 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Så blir e-handeln mer hållbar

D-Congress avslutas med ett panelsamtal om hållbarhet med tre av Sveriges främsta företrädare inom e-handel; Freddy Sobin, Linn Tagesson och Susanne Holmström. De kommer presentera de initiativ respektive företag gör för att stärka fokuset på hållbarhetsfrågorna och hur e-handeln kan bli bättre på att involvera och hjälpa kunderna att agera mer hållbart när de e-handlar.

Samtalet leds av Breakits reporter Caroline Englund.

Om Freddy Sobin

Freddy är VD för KICKS, ett bolag som var tidiga med att ta klivet till e-handel och omnikanal, och som idag fortsätter att ligga i framkant. Som en del av Axel Johnson koncernen är hållbarhet en central drivkraft som länge legat i bolagets fokus, bland annat genom en rad initiativ inom såväl psykisk ohälsa, mångfald, kosmetisk avfall, plast, hållbara produktval m.m. Förutom att accelerera transformationen av KICKS har Freddy även stärkt fokuset på hållbarhetsfrågorna och börjat involvera kunderna i dessa desto mer.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!