Breakit
Caroline Englund
Caroline Englund
Samtalsledare

Så blir e-handeln mer hållbar

Scen: Värderingsstyrda affärer E3 2020
Från: 15:50 Till: 16:15
Lägg till i kalender2020-03-05 15:50:002020-03-05 16:15:00Europe/StockholmBreakit - Caroline EnglundSå blir e-handeln mer hållbarVärderingsstyrda affärer E3 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Så blir e-handeln mer hållbar

D-Congress avslutas med ett panelsamtal om hållbarhet med tre av Sveriges främsta företrädare inom e-handel; Freddy Sobin, Linn Tagesson och Susanne Holmström. De kommer presentera de initiativ respektive företag gör för att stärka fokuset på hållbarhetsfrågorna och hur e-handeln kan bli bättre på att involvera och hjälpa kunderna att agera mer hållbart när de e-handlar.

Samtalet leds av Breakits reporter Caroline Englund.

Om Caroline Englund

Caroline är ekonomijournalist som bland annat har jobbat på Dagens Nyheter och Sveriges radio. Nu är hon reporter på nyhetssajten Breakit som bevakar det nya näringslivet med fokus på den teknik och innovation som stöper om samhället i grunden. Det gäller inte minst handeln där kundernas förändrade shoppingbeteende har lett till både butiksdöd och hårt arbete med att ställa om till en digital värld. Caroline följer och analyserar utvecklingen inom svensk e-handel noga och håller koll på de senaste trenderna. Hon skriver artiklar, reportage och analyser på Breakits sajt och medverkar regelbundet Breakits podcast. I höstas spårade hon de svenska e-handelsjättarnas returer med GPS i ett reportage som fick stort genomslag.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!