PostNord Sverige
Peter Hesslin
Peter Hesslin
Head of e-Commerce & Logistics

Förpackningsresan “Nästan mer luft än vara i förpackningen”.

Scen: D-Logistik 2019
Från: 15:15 Till: 15:40
Lägg till i kalender2019-10-22 15:15:002019-10-22 15:40:00Europe/StockholmPostNord Sverige - Peter HesslinFörpackningsresan “Nästan mer luft än vara i förpackningen”.D-Logistik 2019Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Förpackningsresan “Nästan mer luft än vara i förpackningen”

Vi har en situation där det råder brist på transportkapacitet och miljö står högt på agendan, samtidigt transporterar vi mer luft än någonsin i våra nätverk. Vad gör vi åt det?

Om Peter Hesslin

Peter har mångårig erfarenhet från logistikbranschen där han arbetat internationellt och nationellt. Peter har under dessa år varit med och vittnat förändringen och utvecklingen från klassisk retail till en mycket snabbväxande e-handel med allt vad det innebär. Peter har en passion för e-handel och framförallt till de logistiska utmaningar branscher står inför kopplat till sista milen och den kapacitet som kommer att behövas kommande år. Utöver detta är Peter också mycket engagerad i hållbarhetsfrågan samt socialt ansvarstagande.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!