MEDS
Marcus Ramstrand
Marcus Ramstrand
Head of Logistics

Snabba och hållbara leveranser – hur ska e-handlare möta kundernas krav?

Scen: D-Logistik 2019
Från: 13:00 Till: 13:25
Lägg till i kalender2019-10-22 13:00:002019-10-22 13:25:00Europe/StockholmMEDS - Marcus RamstrandSnabba och hållbara leveranser – hur ska e-handlare möta kundernas krav?D-Logistik 2019Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Presenteras av Svensk Digital Handel

Snabba och hållbara leveranser – hur ska e-handlare möta kundernas krav?

När MEDS låg i startgroparna för cirka två år sedan var en sak tydlig: vi ska erbjuda den bästa kundupplevelsen. I det ingick självklart att vi skulle ha en leveransupplevelse som var något utöver det vanliga. Hur gjorde MEDS för att försöka tillgodose kundernas krav och hur ser framtiden ut?

Om Marcus Ramstrand

Marcus började sin karriär som managementkonsult på Trinovo Consulting och sedermera Capgemini Consulting. Efter cirka 5 år som konsult bytte Marcus till Apotek Hjärtat där han jobbade som affärsutvecklare och sedan logistikchef på Apotek Hjärtats E-handel. Marcus ansvarar nu för MEDS logistik och tycker att det är awesome!

LinkedIn

 • Svensk Distanshandel AB
  Drottninggatan 56
  411 07 Göteborg
 • Svensk Digital Handel
  Regeringsgatan 60
  111 56 Stockholm
 • Svensk Handel
 • Trygg E-handel
Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!